Scheepmakersstraat 41
3334 KG Zwijndrecht
078-610 1099

Ventilatie & Airco

Of het nu een nieuwe airconditioning of nieuw ventilatiesysteem is, op basis van de bouwtekening leggen we beide probleemloos aan. De infrastructuur hiervan kent voor ons geen geheimen. Ook onderhoud en reparatie van deze systemen zijn geen probleem. Wij kennen alle merken en kunnen alle onderdelen leveren. Zodat u (weer) volop van een optimaal werk- of leefklimaat kunt genieten.

Capaciteitsberekening

Bij installatie van bijvoorbeeld een nieuw airco-systeem, berekenen we vooraf zorgvuldig hoe groot de capaciteit moet zijn. Waardoor u uiteindelijk altijd in een omgeving met optimale condities kunt werken. Dit is vooral belangrijk in ruimtes met veel glas, waar de zonsinvloed groot kan zijn.

Tip uit ons vak:

De termen klimaatbeheersing en airconditioning worden vaak door elkaar gebruikt. Klimaatbeheersing legt meer de nadruk op het feit dat extra aandacht is besteed aan een geavanceerde techniek, die u de regeling van de lucht in de vertrekken beter laat beheersen.

Zowel klimaatbeheersing en airconditioning laten zich prima combineren met luchtverwarming. De benodigde luchtkanalen hiervoor worden dan tegelijk gebruikt voor verwarming én airconditioning/klimaatbeheersing van pand of schip.

Meer weten? Neem contact op of bel 078-610 10 99